Alle Kategoriseret

Ny SnapChat

Hej bloggen.

Jeg har slettet min gamle snap, og rykket alle mine ting over på min private snap, da jeg var træt af at have 2 snapchat hele tiden. Da Sabrina og jeg også har lavet en snapchat sammen til vores fælles YouTube-Kanal, så ville jeg altså have 3 snapchats jeg skulle holde styr på, så som sagt har jeg valgt at lukke “Nickieladving” ned og rykke tingene over på “Nickie.privat”, for at gøre det nemmere for mig selv.
Jeg har også lavet en mail, hvor jeg kan kontaktes i forbindelse med samarbejde.

Jeg laver forresten en masse ting her for tiden, så derfor er jeg ikke så aktiv på bloggen, og jeg glæder mig til at jeg må fortæller hvad jeg har brugt min tid på det sidate stykke tid. Jeg lover jer at der kommer et blogindlæg med det hele 🙂

Jeg er rigtig glad for jeres støtte.
Sabrina og jeg siger også rigtig mange tak for den støtte vi har fået på vores YouTube og vores facebookside.
Vi har i dag lagt et meget vigtigt men sandt budskab op på facebooksiden, som jeg synes i skal gå ind og læse og dele, da det vil betyde meget for os at det kommer ud til verden.

Det blev et kort indlæg for denne gang, men det næste indlæg bliver også længere, og det her indlæg er også bare en lille opdatering på det hele.

YOUTUBE HER –> https://www.youtube.com/channel/UCK9WDhZDfx7t0AmDmBTGSMw?view_as=subscriber.

FACEBOOK-SIDE HER –> https://www.facebook.com/Sabse-Official-Nickie-Ladving-YouTube-577603099418957/.

Husk at følge med på de sociale medier:

Facebookside: https://www.facebook.com/Nickieladving/
Snapchat: Nickie.privat.
Instagram: Nickiesladving
Mail: Nickiebloggerspoint@hotmail.com
Mange kys & kram Nickie ❤

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar